Vi er Casio spesialisten i Norge
Klokken som motstår støt- og sentrifulgalkrefter samt høyt vanntrykk. G-SHOCK har i over 30 år vært et symbol på å ikke bekymre seg for grenser og å gå sin egen vei.

Klokken som passer til alt slags bruk

Om det er til hverdagsbruk, sport eller de mest ekstreme belastningene i friluftsaktiviteter – G-SHOCK-klokker har vært ekte allroundere i 35 år og pålitelige følgesvenner i enhver situasjon.

Batterilevetid på 10 år, vanntett inntil 10 bar, vanntrykk og støtsikkerhet opptil 10 meter. Det er de tre opprinnelige kravene til Triple 10-konseptet.

GWG-2000 serien
Ta det tøffeste terrenget med G-SHOCK MUDMASTER, designet for å håndtere de tøffeste miljøene. Det kompakte designet er muliggjort av den smidde karbonrammen, karbonkjernebeskytterstrukturen og gjørmebestandige knapper kombinert med rustfrie stålrør og silikonbuffere.

G-Shoc Mudmaster (GWG-2000 serien) er designet for tøft miljø

Skiven er designet for optimal synlighet utendørs, utvendig design inspirert av profesjonelt utstyr, i tillegg har klokken Super Illuminator (dobbelt LED-lys med høy lysstyrke) for å opprettholde klokkens lesbarhet i mørket.

Trippel sensor (digitalt kompass, høydemåler, barometer/termometer) registrerer naturlige endringer. Multi-Band 6 radiostyrt solcelleklokke for nøyaktig tidtaking. Ripebestandig, svært gjennomsiktig safirkrystall med et ikke-reflekterende belegg. G-Shock Mudmaster (GWG-2000 serien) passer til hverdagsbruk, sport eller belastende friluftsaktiviteter. Din pålitelige følgesvenn i enhver situasjon.

Vær forberedt til enhver situasjon med klokken

Med MUDMASTER er du forberedt på enhver utfordring. Ørken, gjørme og alle andre typer røft terreng blir enkle å hamle opp med. MUDMASTER ble skapt for de aller tøffeste påkjenningene.