Vår historie

Tre generasjoner - siden 1956

Urmaker Sigmund Kleiveland åpnet sammen med sin kone Gudrun urmakerforretning og verksted i Indre Arna utenfor Bergen, 1.oktober 1956. Sigmund hadde da gått i lære hos urmaker Eide i Ytre Arna og kunne således starte opp eget verksted uten å ha svennebrev. Svenneprøven bestod han i 1962 og seinere ble han også godkjent som gullsmedforhandler.

I 1991 trakk Sigmund seg tilbake fra driften av forretnngen og datter Reidun kunne overta. Reidun er gullsmed, noe som gjør at Kleiveland AS har bred fagkompetanse i sin stab. Forretningen har gjennom årenes løp utvidet sitt varesortement og tilstreber i dag å ha et bredt utvalg av aktuelle smykker, merker, urvarianter og andre varer.

Vår urmaker har jobbet på urmakerverkstedet på Øyrane Torg de siste 19 årene. Klokkereparasjoner som haster kan for raskere håndtering leveres inn på Øyrane Torg. Her byttes batteri og trykktestestes vanntette klokker mens du venter. Andre batteribytter og småreparasjoner gjør vi også på Åsane Storsenter og Kløverhuset. I tillegg til en daglig leder i hver butikk, vil du møte 10 hyggelige medarbeidere i våre forretninger. 

Butikkene drives nå videre av tredje generasjon.

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round